Topping BC3 Bluetooth d/a konverter

Kr. 990 (Inkl. Mva)

Tomt på lager

 • Kun Bluetooth trådløs inn
 • Hodetelefonutgang, linjeutgang og optisk digital utgang
 • Mellom 10-12 timers batteritid og mindre enn 3 timers ladetid
 • Volumkontroll + bryter for å skru av betjening
 • Kan kobles til stereoanlegg, bilstereo eller annet for å bruke mobil som avspiller
Sølv finishSvart finish
Fjern
Varenr: hfs-bc3-9382 Kategori: Stikkord: , , ,

Hva kan du bruke en BC3 til?

Denne lille boksen gjør at du kan avspille musikk fra mobilen din trådløst, og den har flere bruksområder:

 • Du kan legge den i hanskerommet på bilen og koble den til AUX-inngangen på bilstereoen din hvis du ikke har USB-inngang for direktekobling til mobilen.
 • Du kan koble den til hifianlegget ditt og avspille musikk fra mobilen trådløst. Du kan forbipassere den innebyggede d/a konverteren ved å bruke den optiske digitale utgangen, eller du kan bruke linjeutgangen og koble den direkte til en forforsterker/integrert forsterker.
 • BC3 har hodetelefonutgang, og du kan ha den i innelomma og mobilen vil overføre lyden trådløst. BC3 har Sabre ES9018Q2C d/a konverter, og gir sannsynligvis bedre lyd enn hva mobilen din gjør.

BC3 har innebygget batteri som varer i ca 12 timer, og den krever mindre enn 3 timer for full opplading.

HifiNext.com har skrevet en test som kan lese her

Info og bilder

Spesifikasjoner

Gjennomsnitt

5.00

1
( 1 Omtale )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Legg til omtale

1 Omtale av dette produktet

 1. 1

  av : oyvind (Bekreftet eier)

  Utrolig kvalitet under tusenlappen. Det perfekte produktet for den lydinteresserte som kan nøye seg med bare nesten like god lyd i hengekøya som i det stasjonære head-fi-oppsettet til 10 eller 20 tusen.
  Krystallklar som DAC med Ldac fra Android telefon. Bluetooth: Tåler 4 meter avstand, men ikke 10. Nydelig også som hodetelefonforsterker, med rett match. For eksempel veldig sprudlende dynamisk med dyp og punchy bass med: Grado SR325e, Focal Clear MG og Hifiman Ananda. (Men HD650 blir litt tam).
  BC3 behøver ikke skamme seg lydmessig i sammenligning med andre portable produkter opp til 5000 kroner. Har selv hatt eller har fortsatt flere av konkurrentene fra Audioquest, ifi, fiio, Audiolab og Chord.

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Topping BC3 Bluetooth d/a konverter

Kr. 990 (Inkl. Mva)

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy