Topping D70s d/a konverter m/MQA

Kr. 6.990 (Inkl. Mva)

 • Ny fullbalansert toppmodell med MQA som tar over for D90
 • Bluetooth 5.0 for trådløs streaming fra mobil
 • 2 stk. AKM 4497 d/a konvertere -> kanalseparasjon -142dB
 • Dynamisk rekkevide 127dB og THD+N <0.0001%
 • Les testen hos AudioScienceReview  🙂
Sølv finishSvart finish
Fjern
Varenr: N/A Kategori: Stikkord: ,

NY TOPPMODELL: Topping D70s d/a konverter med MQA dekoding

Topping D70s er en ny fullbalansert d/a konverter som tar over rollen til toppmodellen D90, og som har tilsvarende ytelse, men på enkelte områder så overgår den D90 som følge av nyere komponenter og et oppdatert kretsløp design. Se hva vi skrev om D90 her.

AKM fabrikken brant ned høsten 2020, og dette har medført begrenset tilgjengelighet og kraftig prisøkning av AK4499 IC-brikker som ble benyttet i D90. Topping hadde da valget mellom å sette opp prisen på D90 eller lage en ny konverter som kunne ta over rollen, og ettersom lavere pris selger flere produkter, så bestemte Topping seg for å oppdatere sin tidligere D70 modell.

Topping benytter 2 stk. AK4497 Pro d/a konvertere i D70s som fortsatt er tilgjengelig, og for å klare å matche ytelsen til D90 så har de brukt en separat konverter til hver kanal for å oppnå bedre kanalseparasjon, og de har utviklet et kretsløp som sørger for at AK4497 oppnår bedre måledata enn oppgitt av AKM. Det benyttes også en nyere generasjon XMOS brikke til USB inngangen, og lang historie kort så har D70s samme dynamiske rekkevidde og samme lave forvrengning som D90, men D70s har faktisk litt lavere støynivå.

Den beste nyheten er at D70s har lavere pris enn D90. Vi har sammenlignet begge modeller, og det er bare å ta av seg hatten. D90 har vært på markedet en stund, og det at Topping klarer å levere tilnærmet samme ytelse til lavere pris er utvikling i riktig retning. På sikt vil det sikkert komme en ny og oppgradert D90 i S-versjon, men inntil den tid er D70s den beste modellen i sortimentet.

Topping D70s har et litt større kabinett enn D90, og den er både bredere, høyere og litt dypere. Selve kabinettet er i aluminium, og den har et nokså klassisk og stilrent design. Den har samme funksjoner som D90 og samme menysystem. Alt kan styres fra medfølgende fjernkontroll.

Funksjoner:

 • USB, Coax, XLR, Optisk og IIS digitale innganger
 • Bluetooth 5.0 for mobil streaming (superenkelt å koble til)
 • MQA dekoding for bl.a. TIDAL brukere
 • RCA (2,5volt) og XLR (5 volt) utganger, og begge kan brukes samtidig
 • PRE Mode -> Volumkontroll for direktedrift av effektforsterker
 • DAC Mode -> Forbipassering av volumkretsen
 • Medfølgende fjernkontroll (kan oppgraderes til aluminiumsversjon)

 

Nedenfor ser du bilde av innmaten til D70s, og ikke vanskelig å se at dette kortet har store likhetstrekk fra D90.

Test av AudioScienceReview:

«It is hard to hold back anything but top praise for this level of engineering. It is my pleasure to highly recommend the Topping D70s.»

Klikk på bilde for link til testen

Nedlasting av driver for Windows (USB)

Topping D70s trenger en driver for Windows 7 eller høyere, og du kan laste ned Versjon 5 her. (Mac trenger ikke driver)

Info og bilder

Spesifikasjoner

Gjennomsnitt

5.00

(1)
( 1 Omtale )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Legg til omtale

1 Omtale av dette produktet

 1. (1)

  av : Arild J (Bekreftet eier)

  Mottok dacen for noen dager siden, og er kjempefornøyd med kjøpet. Dette var en solid oppgradering i anlegget mitt og spesielt i bassen. Fikk også kjapt svar på email, og takk for oppfølging.

Hovedmeny

Topping D70s d/a konverter m/MQA

Kr. 6.990 (Inkl. Mva)

Kjøp nå
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy