Topping E30 d/a konverter

Kr. 1.290Kr. 1.490 (Inkl. Mva) (-13%)

 • USB opptil 768Khz og DSD512
 • RCA og Optisk inngang opptil 24/192kHz
 • AKM 4493 d/a konverter chip
 • Bedre enn 121 dB SNR og 0.0003% THD-N
 • Passer perfekt med L30 Hodetelefonforsterker
Blå finishRød finishSølv finishSvart finish
Fjern
Varenr: hfs-E30-4493 Kategori: Stikkord: ,

Topping E30 d/a konverter

Topping E30 er en kompakt og svært rimelig d/a konverter som leverer fantastisk ytelse.

E30 har inngang for 5volt, og du kan enten bruke strøm fra en egen USB utgang (kabel medfølger), en ekstern strømforsyning som f.eks. en Iphone lader (som gir 5 volt) eller kjøpe Topping sin P50 eksterne strømforsyning (sistnevnte gir et løft som er verdt prisen).

E30 har 3 digitale innganger: USB, Coac (RCA) og Optisk. Den kan via USB inngangen motta opptil 32/768KHz eller DSD 512, og via de to andre inngangene kan den motta opptil 24/192Khz (ingen DSD). Den har volumkontroll som kan forbipasseres, og fjernkontroll eller touch-kontroll som styrer alle funksjoner.

Topping E30 benytter AKM 4493 d/a konverter, og leverer en lydkvalitet som tidligere har vært forbeholdt langt dyrere konvertere. Amerikanske AudioScienceReview har foretatt en test som bekrefter måledataene som er oppgitt fra Topping, og E30 setter en ny standard for pris vs. ytelse.

Les testen fra AudioScienceReview her

Hvor god er egentlig lyden?

Når en ser på de tekniske spesifikasjonene til E30 så det er det nokså utrolig hva Topping har fått til, og hvis du f.eks. bruker E30 + L30 (hodetelefonforsterker) tilkoblet en PC, så er vi nokså overbevist om at du vil bli veldig fornøyd. Det er nokså morsomt å høre hvor krystallklar og oppløst lyden er, og den har også et svært godt grep i bassen.

Vi anbefaler at du søker på «Topping E30 reviews» på Google, og du vil du finne mange sider som tar for seg alle mulige sammenligninger og inntrykk av E30.

Nedenfor ser du en av mange omtaler av E30 fra Youtube:

Produkter som passer sammen med E30:

Info og bilder

Spesifikasjoner

NB: Det følger med en strøm (DC) kabel med USB kontakt. Denne kobles til en USB-utgang på pc/mac eller til en mobillader som gir 5 volt ut. Det er veldig viktig at du ikke benytter en strømkilde som gir noe annet enn 5 Volt DC. Hvis du har et strømadapter som ser ut til å fungere med inngangen til E30 så må du være sikker på at den gir 5V DC (ikke AC).

Gjennomsnitt

5.00

2
( 2 Omtaler )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Legg til omtale

2 Omtaler av dette produktet

 1. 2

  av : Kenn Rune Rydningen (Bekreftet eier)

  Kjøpte dette produktet. Jeg ble overrasket over hvor fort den kom fram. Tror den var der to dager etter bestilling. Veldig fornøyd med lyden også. Utrolig bra begynner dac. Rydding og bredt lydbilde. Lett å høre forskjell med og uten denne. Knall Dac! Men det er jo en Topping så.. 🙂

 2. 2

  av : Jim roger amundsen (Bekreftet eier)

  Veldig fornøyd med lyden Tommel opp

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Kr. 1.290Kr. 1.490 (Inkl. Mva) (-13%)

Kjøp nå
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy