Topping MX3 alt-i-ett-boks

Kr. 1.490 (Inkl. Mva)

Tomt på lager

  • D/a konverter + hodetelefonforsterker + integrert forsterker
  • USB, RCA og Optisk digital inngang
  • RCA linjeinngang + subwoofer utgang
  • 2×40 watt forsterker
  • Bluetooth for trådløs overføring fra mobilen din
  • 3,5mm hodetelefonutgang
Sølv finishSvart finish
Fjern

Topping MX3 alt-i-ett-boks

Dette er en integrert boks med d/a konverter, forsterker og hodetelefonforsterker. Den har også bluetooth for trådløs overføring fra mobilen din, og her får du alt du trenger i en og samme innpakning. Den har også utgang for aktiv subwoofer, og hvis du f.eks. driver med gaming på pc’en, så kan dette være midt i blinken.

MX3 kan levere 2×40 watt, og passer perfekt til monitor høyttalere, men har også en kjempegod hodetelefonforsterker. Med en slik på pulten kan du enkelt koble den til pc’en din via USB, og du har alt du trenger. Mens du hører på lyd fra pc’en (film, musikk, spill m.m), så kan du enkelt gå over til bluetooth og avspille lyden fra mobilen din hvis en kamerat sender deg en morsom video, og med et tastetrykk er du tilbake til pc’en igjen.

Vårt demo oppsett

Nedenfor ser du et bilde fra vårt eget oppsett, og her bruker vi et sett med Dynaudio Audience 42 stativhøyttalere sammen med Topping MX3. Dette er gode høyttalere, og lydkvaliteten er nærmest utrolig med tanke på at de her drives av en forsterker til under kr 1.500. Som kilde bruker vi mobilen med Bluetooth, og dette anlegget kan ikke bli mye enklere. Du går kun inn på mobilen og aktiverer Bluetooth –> den finner straks MX3, og du kan avspille alt fra Spotity, Tidal, Youtube eller alle lyder fra mobilen direkte på anlegget.

Det er sikkert mange som tenker at Bluetooth gir dårligere lyd, men Bluetooth 5.0 sørger for perfekt overføring, og vi kan bevege oss hvor som helst i rommet uten at signalet blir påvirket. Dette anlegget er så enkelt å sette opp, og du kan gjerne ha en MX3 i flere rom, og rimeligere multirom-system med samme lydkvalitet er ikke lett å få tak på.

En test fra Youtube

Info og bilder

Spesifikasjoner

Bli den første til å skrive en omtale av “Topping MX3 alt-i-ett-boks”

Omtaler

Ingen omtaler er skrevet ennå, men du kan bli den første til å gi din vurdering :)

Main Menu

Kr. 1.490 (Inkl. Mva)

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy