Personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler

Nettstedet Hifisentralen.com driftes av Hifisentralen AS med Org.nr. 974 445 123 – 3302 Hokksund.

Formålet med denne personvernerklæringen er å informere deg som kunde om hvilke opplysninger som samles inn på hifisentralen.com og hvordan disse opplysningene blir benyttet. Hifisentralen bryr seg om personvernet ditt, og vi ønsker å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Vårt mål er å følge alle gjeldende lover og forskrifter om vern av personopplysninger, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR).

Når du går inn på og tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen. Hvis du ønsker å slette din eksisterende konto, så ta kontakt med oss.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og behandler

Hifisentralen behandler de personvernopplysningene du gir eller har gitt oss, eller som vi har samlet inn på nettstedet gjennom informasjonskapsler (cookies). Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

  • Gjennomfører kjøp på hifisentralen.com: navn, e-postadresse, kjøps-, betalings- og bestillingshistorikk, adresse, IP-adresse og ditt telefonnummer. Vi gjør oppmerksom på at kredittkortinformasjon og personnummer ikke oppbevares av Hifisentralen og dette blir behandlet av betalingsyter. Behandlingen skjer på grunnlag av kjøpsavtalen med deg.
  • Opprette og administrere bruker på “Mine sider”. Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse. Behandlingen skjer på grunnlag av ditt samtykke i henhold til brukeravtale med deg.
  • Sende ut nyhetsbrev, tilbud og informasjon. Navn og e-postadresse. Behandlingen skjer på grunnlag av ditt samtykke når du registrerer deg.
    Du kan automatisk bli lagt til nyhetsbrev som kan avmeldes når det måtte ønskes av deg selv.
  • Svare på henvendelser på kundeservice. Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, fødselsdato og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for å hjelpe kunden.
  • Sikre gode kundeopplevelser på hifisentralen.com ved bruk av informasjonskapsler (cookies). Behandlingen av dine personopplysninger skjer på grunnlag interesseavveining.

 

Databehandlere

Hifisentralen selger ikke personopplysninger til tredjepart, og bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart.

Flere selskaper bidrar i å behandle kundeopplysninger. Etter personopplysningsloven, er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Hifisentralen i henhold til databehandleravtaler med Hifisentralen. Vi benytter oss av følgende databehandlere per i dag:

(Kundeservice utføres av Hifisentralen.)

  • WordPress / WooCommerce – vår netthandelsplattform.
  • VIPPS for betaling.
  • Paypal for betaling.
  • Stripe for betaling.
  • Posten / Bring – for håndtering av vare levering.
  • Mailchimp – for nyhetsbrevutsendelser.
  • Facebook – for annonsering.
  • Google Analytics – for markedsanalyse og måling.

Annonsering via Google Analytics målrettes basert på kundens interesser, demografi og tidligere bruk av nettstedet. Du kan lese mer om Googles innsamling, deling og bruk av data her.

 

Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.

 

Endringer i personvernerklæringen

Hifisentralen forbeholder seg retten til når som helst å foreta endringer i denne personvernerklæringen, i den grad det er nødvendig for å rette opp feil eller for å etterleve nye juridiske eller tekniske krav.

 

Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på www.datatilsynet.no.

For å ta i bruk dine rettigheter kan du ta kontakt med oss på kundeservice via e-post til kundeservice (alfa) hifisentralen.com. Som innlogget har du innsyn i dine personopplysninger og kan når som helst endre disse, og du kan se din kjøpshistorikk på i nettbutikken (gjelder kun kjøp gjennomført når du har vært innlogget).

Alle våre nyhetsbrev inneholder en mulighet for deg som kunde å avregistrere deg fra videre markedsføring via e-post. I våre nyhetsbrev vil linken for avregistrering som regel være plassert nederst i e-posten. Eller så kan du ta kontakt med oss på kundeservice via e-post til kundeservice@hifisentralen.com.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du har ingen plikt til å gi Hifisentralen dine personopplysninger, men for å motta varer og tjenester fra Hifisentralen, er behandling av dine personopplysninger en nødvendig forutsetning.

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan du kan kontakte Datatilsynet på dere webside: www.datatilsynet.no

 

Fjerne/deaktivere informasjonskapsler

Administrering av informasjonskapsler og tilhørende innstillinger må gjøres fra nettleserens programinnstillinger. Her er en liste over guider om hvordan du gjør dette for de vanligste nettleserprogramvarene:

Mer om informasjonskapsler

Hvis du vil vite mer om informasjonskapsler, samt mer informasjon om å blokkere bestemte typer informasjonskapsler, kan du gå til ICO nettside for informasjonskapsler.

Hovedmeny

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy