topping-produkter-7

Topping har lansert A90 hodetelefon forsterker

Topping A90 er både en forforsterker og en hodetelefonforsterker

Topping A90 har kommet inn som det nye flaggskipet i hodetelefonserien, og passer perfekt sammen med D90 d/a konverter. Topping har stor suksess med sin DX7 Pro (d/a konverter + hodetelefonforsterker i en boks), men ved å separere d/a prosessen og den analoge forsterkningen i to bokser, så klarer de å oppnå ennå bedre måledata, og A90 fungerer også veldig bra som ren forforsterker.

Nedenfor ser du riggen fra vår egen testbenk, og vi har lyttet til oppsettet med diverse hodetelefoner, og denne kombinasjonen kan virkelig sparke fra seg. Den spiller superdetaljert og luftig, men det er kanskje bassen som overrasker mest. A90+D90 har ingen problem med og sammenlignes mot det meste når det gjelder head-fi avspilling, og det er her den virkelig skinner. Det er skrevet flere tester av A90 rundt på nettet, og de vil nok bekrefte det inntrykket som vi sitter igjen med.

Topping A90 + D90 = 😀

Topping A90 hodetelefonforsterker kan drive det meste av hodetelefoner, og AudioScienceReview har foretatt målinger som du kan lese mer om her.  A90 har i praksis tilnærmet null støy, svært lav utgangsimpedanse og full balansert drift.

På fronten finner du tre utganger: 4-pins balansert, 4.4mm balansert jack og en ubalansert 6.35mm jack. Det er i tillegg en bryter hvor du kan velge mellom tre ulike nivåer, en bryter som velger mellom RCA eller XLR inngang og en bryter som lar deg velge om du vil bruke den som hodetelefonforsterker eller ren forforsterker.

På baksiden finner du både RCA og XLR inn-og utganger. A90 benytter en ALPS volumkontroll, og den er ikke fjernstyrt, så du må manuelt vri på volumkontrollen. Kabinettet er i utfrest aluminium og har samme design som D90.

Nedenfor ser du innmaten i A90, og Topping benytter 4 stk. Texas Instruments TPA6120A2 hodetelefonforsterkere som er plassert under en stor kjøleprofil da de utvikler en del varme. I denne kombinasjonen oppnår A90 en dynamisk rekkevidde på 145dB og 0.00006% THD+N, og resultatet gir en  fantastisk klar og oppløst lyd, og den har et utrolig godt grep i bassen.

Hifisentralen lagerfører A90 i både svart og sølv utførelse, og du kan se mer info på vår produktside.

Kr. 5.650

Spesifikasjoner

Som hodetelefonforsterker

  • Frekvensrespons: 20-40.000Hz 
  • Dynamisk rekkevidde: opptil 145dB 
  • THD+N @A-veid: <0.00007% 
  • Utgangsimpedanse: <0,1 ohm

Som forforsterker

  • Frekvensrespons: 20-40.000Hz 
  • Dynamisk rekkevidde: opptil 145dB 
  • THD+N @A-veid: <0.00007% 
  • Utgangsimpedanse: 20 ohm (RCA)
  • Utgangsimpedanse: 40 ohm (XLR)

Pris kr. 5.650,-

Andre Topping produkter

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy