topping-e50-nyhetsbilde

Topping lanserer ny superkombo – E50 d/a konverter og L50 hodetelefonforsterker

Topping har lansert sin nye E50 d/a konverter og L50 hodetelefonforsterker. Disse modellene har samme formfaktor som E30 og L30, men har litt større kabinett og begge har fullbalansert drift. AudioScienceReview har testet begge modeller, og det kom ikke som noen overraskelse at måleresultatene ligger i absolutt toppklasse. Topping har gang på gang bevist at det er mulig å produsere produkter som kan gi maksimal ytelse til en svært folkelig pris.

Fordelen med balansert drift er kansellering av støy, høyere dynamisk rekkevidde og kort oppsummert ennå bedre lydkvalitet. Ulempen er at kostnaden blir noe høyere da flere komponenter er påkrevet, men Topping klarer likevel å levere produkter til «pølsepris» som leverer langt bedre ytelse enn kabinettene skulle tilsi. På baksiden av produktene vil en legge merke til at Topping har benyttet TRS standard på de balanserte inn-og utganger, og dette som følge av pris og mindre fysisk plass, men Topping har også lansert diverse TRS kabler og adaptere, og dette vil du snart finne under vår side med «Kabler».

Vi har testet E50-serien på hodetelefoner fra Focal, Erzetic, SoftEars og Sendy Audio, og det er helt utrolig at komponenter i denne prisklassen kan spille så utrolig bra. Vår erfaring er at lyden fra E50-serien blir bedre jo mer kostbare hodetelefoner som benyttes, og det er ingenting i veien for  benytte L50 sammen med f.eks. Focal Stellia eller Utopia. SoftEars Cerberus er noe av det beste som lages av ørepropper (IEM), og sammen med L50 så er lyden mildt sagt helt utrolig, og det er absolutt null støy i bakgrunnen.

Priser:

 

Tilgjengelighet:

Vi mottar første sending med E50 og L50 den 14 september.

Legg igjen en kommentar

Hovedmeny

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy