LPS-A6 lineær strømforsyning til Eversolo

Kr. 3.990Kr. 4.990 (Inkl. Mva)

 • LPS-A6 lineær strømforsyning
 • Oppgradering for Eversolo DMP-A6
 • Se test på YouTube 🙂
Tøm
Varenr: hfs-lps-a6 Kategorier: , Stikkord: , ,

LPS-A6 lineær strømforsyning

LPS-A6 lineær strømforsyning er produsert av LHY Audio og er laget spesielt for Eversolo DMP-A6 og Eversolo DMP-A6 Master Edition.

PS: Du bør være klar over at du mister fabrikkgaranti og reklamasjonsrett hvis du installerer denne på egen hånd.

Du kan velge mellom 2 alternativ:

 1. Gjør det selv.
 2. Send enheten din til oss, og la Hifisentralen gjøre det for deg. Du vil da beholde norsk reklamasjonsrett.  Hvis du velger denne opsjonen, så tar vi kontakt med deg etter bestilling er gjennomført med tanke på frakt osv.

Mer info om LPS-A6 strømforsyning

Eversolo bruker en switch-mode strømforsyning i DMP-A6 (vanlig og master versjon), og selv om denne er svært god, så har LHY Audio laget en lineær strømforsyning som gir DMP-A6 et lydmessig løft.

Ultra lav støy

Lineære strømforsyninger gir lavere elektromekaniske (EMI) og radiofrekvens forstyrrelser (RFI) enn switch-mode strømforsyninger. Dette gjør lineære forsyninger bedre egnet til sensitiv elektronikk hvor lavere støy vil påvirke ytelsen, og det er vel ikke mye som er like sensitivt som audiofile “gullører” 🙂

Sammenligning av støy

Eversolo switch-mode strømforsyning :

 • Testapparat: Audio Precision APx525
 • Load: 1A
 • Støy: 679,2 µVrms

 

LHY AUDIO LPS-A6 lineær strømforsyning:

 • Testapparat: Audio Precision APx525
 • Load: 1A
 • Støy: 56,68 µVrms

Redusert ripple-effekt

En lineær strømforsyning produserer som oftest en mer stabil utgangsvolt med lavere ripple-effekt. Dette har også betydning for optimal lydkvalitet.

Raskere transient respons

Lineære strømforsyninger har som regel evnen til å reagere kjappere på endringer i motstand og inngangsvolt, hvilket resulterer i mer stabil utgangsvolt. Dette vil igjen før til en bedre lydkvalitet.

Glimrende regulering

Lineære strømforsyninger har som regel glimrende linje- og last regulering, som sikrer en stabil utgangsvolt selv når det skjer endringer på inngangsvolt eller motstand.

Holdbar og pålitelig

Lineære strømforsyninger har som regel høyere MTBF (mean time between failures) enn Switch-mode strømforsyninger. Dette betyr kort og greit at de både varer lenger, og er mer pålitelige enn Switch-mode strømforsyninger.

Sømløs integrering

LPS-A6 lineær strømforsyning er laget for å passe perfekt til Eversolo DMP-A6. Montering skjer på servicebenken til Hifisentralen etter alle kunstens regler 🙂

Tester av Eversolo DMP-A6 med LPS-A6

Eversolo streamere:

Bli den første til å skrive en omtale av “LPS-A6 lineær strømforsyning til Eversolo”

Omtaler

Ingen omtaler er skrevet ennå, men du kan bli den første til å gi din vurdering :)

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

LPS-A6 lineær strømforsyning til Eversolo

Kr. 3.990Kr. 4.990 (Inkl. Mva)

Legg i handlekurv
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy