Topping D50s d/a konverter

Kr. 2.890 (Inkl. Mva)

  • USB inngang 44.1kHz-768kHz/16-32bit – DSD64-512
  • RCA og Optisk inngang 44,1-192kHz/16-24bit – DSD64(DoP)
  • Bluetooth, volumkontroll og fjernkontroll
  • >122dB SNR og <0.0003% THD-N
  • Perfekt sammen med A50s hodetelefonforsterker
Sølv finishSvart finish
Fjern
Varenr: hfs-d50s-4483 Kategori: Stikkord: , ,

Topping D50s d/a konverter

Topping D50s er en ren d/a konverter som har tre digitale innganger -> USB, Coax (RCA) og Optisk. D50s kan også motta trådløs Bluetooth 5.0 signal, og dette gjør at du kan enkelt kan overføre lyden fra din mobil uten noen kabeltilknytning.

D50s er bygget omkring 2 stk. Sabre ES9038Q2M d/a konvertere og kan motta opptil 32/768KHZ / DSD 512. Du kan velge mellom 7 ulike filtere fra fjernkontrollen for å tilpasse lyden til din preferanse.

Topping er kjent for sine ekstreme måledata, og D50s er intet unntak. Lydmessig gir D50s en fantastisk oppløsning uten harde sibilanter (skarpe S’er og T’er), og du får en tredimensjonalitet og dybde som tidligere ville kostet deg langt mer.

Les hele testen fra AudioScienceReview her.

Hvorfor velge D50s?

Hvis vi går noen år tilbake i tid, så var forskjellen mellom rimelige og dyre konvertere nokså betydelig, og når en tidligere lyttet til rimelige konvertere så kunne en detektere en viss «hulhet» i mellomtonen, litt skarpe sibilanter og gjerne det som mange refererer til som «digital lyd».

Når en lytter til Topping så vil du fort oppdage at du får en veldig klar og oppløst lyd, god separasjon mellom artister og instrumenter, en kraftig bassgjengivelse og for mange vil forskjellen til dyrere konvertere være så liten at de må sitte og A/B teste frem og tilbake gjentatte ganger. Da kommer spørsmålet umiddelbart –> er det verdt de ekstra pengene? For enkelte er nok svaret ja, men for de fleste vil Topping levere en musikalsk opplevelse som vil bringe frem et smil i ansiktet. Det er faktisk nokså utrolig at det er mulig å oppnå slik lyd i denne klassen, og du må nesten høre selv 🙂

Nedenfor ser du en test fra Youtube som er nokså saklig og hvor «Passion for Sound» tar for seg hva du kan forvente, og husk, vi snakker om en dac til under tre tusen kroner.

Passion for Sound tester Topping D50s:

Info og bilder

Spesifikasjoner

NB: Det følger med en strøm (DC) kabel med USB kontakt. Denne kobles til en USB-utgang på pc/mac eller til en mobillader som gir 5 volt ut. Det er veldig viktig at du ikke benytter en strømkilde som gir noe annet enn 5 Volt DC. Hvis du har et strømadapter som ser ut til å fungere med inngangen til E30 så må du være sikker på at den gir 5V DC (ikke AC).

Gjennomsnitt

5.00

01
( 1 Omtale )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Legg til omtale

1 Omtale av dette produktet

  1. 01

    av : Knut Heggen (Bekreftet eier)

    Lynhurtig levering og godt fornøyd med lyden 🙂 Plug & play med windows 10

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Kr. 2.890 (Inkl. Mva)

Legg i handlekurv
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy