Topping DX9 d/a konverter med head-fi

Kr. 14.990 (Inkl. Mva)

 • Ny d/a konverter med hodetelefonforsterker
 • 8 digitale innganger
 • Balansert og ubalansert utganger
 • 3 Hodetelefon utganger: 4-pin XLR, 4.4mm og 6,35mm
 • 15 års jubileum og «limited edition» 🙂
Sølv finishSvart finish
Fjern
Varenr: N/A Kategorier: , Stikkord: , ,

Topping DX9 d/a konverter og 2 x 10 watts hodetelefonforsterker

DX9 er en 15 års jubileumsmodell, og her har Topping samlet sine beste kretsløp i en og samme boks. Det er nok mange som tenker at DX9 ikke kan spille noe bedre enn de andre Topping produktene, men det er alltid rom for forbedring, og Topping har tatt tak i detaljer som volum, strøm og kretsløp layout, og sluttsummen er deres beste produkt så langt. DX9 kommer også med et dobbelt grafisk display, og er en drøm å bruke i praksis.

AKM flaggskip 4499EQ d/a konverter

Topping har valgt å bruke AK4499EQ 4-kanalers d/a konverter, og ved å benytte separat I/V konvertering og parallellkobling av fire til to kanaler, så har de oppnådd en harmonisk forvrengning på lavere enn 0.00007% og en dynamisk rekkevidde på 131dB. Disse målingene kobinert med AKM sin organiske Velvet Sound gir en lydkvalitet som er bortimot det maksimale av hva som kan oppnås i 2023.

AK4499EQ er kombinert med AKM4118AWQ SPDIF mottager og den programmerbare Altera MAX II for optimal signalbehandling.

En helt rå hodetelefonforsterker

Topping DX9 bruker 6 stk. diskrèt NFCA moduler hvorav hver inneholder 39 transistorer. Hvorfor bruke 6 kanaler? Topping har valgt å kjøre separat behandling for balansert og ubalansert, og dette sørger for at den siste mikro-prosenten med støy og forvrengning blir ytterligere redusert. En kan også hente ut bittelitte grann med ekstra krefter, og DX9 kan levere hele 10 watt, og du finner neppe noen hodetelefon som dette beistet ikke kan drive. Det er bare å ta av seg hatten nok en gang, og Topping skuffer ikke 🙂

På fronten av DX9 finner du følgende hodetelefonutganger: en ubalansert 6.35mm, en 4,4mm balansert og en XLR utgang.

Du kan også bruke alle hodetelefonutgangene samtidig hvis du har flere telefoner, og DX9 har ikke noe problem med å kjøre signal på alle utganger samtidig.

Hybrid volumkontroll og 3-delt strømforsyning

DX9 handler om å tenke på de små detaljene, og Topping har laget en relèbasert volumkontroll som bruker uavhengige motstandere og releèr. Det hele styres av digital kontroll enhet, og denne hybrid løsningen gir fantastisk lave støyverdier på lave volum, og her hentes det en liten lydmessig fordel.

DX9 har tre uavhengige strømforsyninger, og en får da et skille mellom digital behandling, analoge utganger og hodetelefonforsterker. Ved å separere dette så unngås smitte mellom seksjonene, og dette er også positivt for sluttresultatet.

To separate grafiske displayer

DX9 har et grafisk display på hver side av volumkontrollen, og du kan velge hva som skal vises i hvert display. Brukergrensesnittet heter Aurora IU, og  DX9 fungerer utrolig bra i praksis og gir deg alt du ønsker av informasjon med lettleste store bokstaver. Du kan også veldig enkelt gå inn i menyen for å endre på oppsettet.

Bluetooth for trådløs musikk

DX9 bruker Qualcomm sin QCC5125 mottager for Bluetooth, og med DX9 kan du nyte en tilnærmet perfekt Bluetooth kvalitet. Den støtter aptX, aptX HD, aptX Adaptive og LDAC, og selv om ingen av disse formatene kan levere fullverdig høyoppløselig musikk, så er det med DX9 utrolig vanskelig å skille trådløs overføring fra tradisjonell kabeltilkobling.

Du kan enkelt koble til mobilen din, og med Bluetooth så blir det enkelt å styre musikken når du sitter ved middagsbordet eller slapper av på sofaen. Ved seriøs lytting, så kan du gå over til kabeltilkobling 🙂

Variable og faste utganger

Topping DX9 har både variable og faste utganger, og førstenevnte lar deg bruke DX9 som forforsterker, og du kan fint bruke flere utganger samtidig, f.eks. til subwoofer. Årsaken til at Topping har valgt å separere variabel og fast er for å unngå kretsen som lar deg velge. Dette blir litt dobbelt opp, men DX9 dreier seg om å maksimere ytelsen ved å ta hensyn til alle detaljer som kan påvirke lyden.

Digitale innganger

Topping DX9 har 8 stk. digitale innganger, og det er nok mange som vil sette pris på dobbelt sett med Toslink og koaksial. IIS-inngangen krever et drivverk eller en Topping U90 USB bridge, og fordelen med IIS er bl.a. separat klokkesignal.

Aluminium fjernkontroll

DX9 blir levert med den mer påkostede aluminiums fjernkontrollen fra Topping, og denne er mye bedre enn de mer vanlig plastikk versjonene.

Gjenomsiktig topplate

Topping har valgt å bruke en gjennomsiktig topplate, og det glødende lyset fra innsiden gir en varm og fin effekt. Topping har laget en skjematikk på lokket som lar deg forstå hvilken seksjon som gjør hva på selve kretskortet. Du kan også se «15th Anniversary» gravert inn i hjørnet på toppen, og DX9 er en jubileumsmodell for å markere Topping sine 15 år som konstruktør.

Topping DX9 mottar Gold Award fra Soundnews

Spesifikasjoner

Gjennomsnitt

5.00

01
( 1 Omtale )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Legg til omtale

1 Omtale av dette produktet

 1. 01

  av : kjetil Pettersen (Bekreftet eier)

  Kjøpte denne med Wiim pro streamer og usb isolator på Oslo Hifi show som erstattet Sennheieser hdvd 800 som driver både Sennheiser 800s og Hifiman HE1000 V2 og kilder er Qobuz og flac filer på pc med mediamonkey.
  Mange muligheter og innstillinger men lett å sette opp og en klar lydforbedring fra mitt tidligere setup.
  Veldig fornøyd både med handelen og produktene.

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Topping DX9 d/a konverter med head-fi

Kr. 14.990 (Inkl. Mva)

Legg i handlekurv
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy