oslo-hifi-show-2024-hovedbildet

Hifisentralen takker alle som besøkte oss på Oslo HiFi Show 2024

Litt om oppsettet

Hifisentralen var tilstede på rom 102, og vi viste frem produkter fra Eversolo, Topping og Krix. Hovedoppsettet bestod av en Eversolo DMP-A6 Master Edition streamer og den nye AMP-F2 effektforsterkeren, og dette er en kombo som gir deg et komplett anlegg  med en nokså hyggelig prislapp. Ettersom rommet var nokså lite med sine 14-15kvm, så valgte vi å bruke Krix Equinox MK5 stativhøyttalere, og dette spilte langt bedre enn forventet. Vi hadde tatt med en subwoofer i tilfelle det skulle bli lite bass, men Equinox høyttalerne klarte seg helt utmerket alene.

Eversolo DMP-A6 Master Edition fikk også “Årets Produkt 2023/2024” utmerkelse fra Stereopluss, og siden vi startet med hi-fi salg i 1995, så har det ikke vært noe produkt i vårt sortiment som har vært mer verdig for en slik utmerkelse. Det er gøy å være selger når en kan tilby et slikt produkt, og ser du etter en glimrende streamer med fantastisk software så bør denne ligge høyt på listen over kandidater.

Eversolo sin nye AMP-F2 kommer også som et frisk pust, og dette er en ny Klasse D forsterker som skiller seg litt ut fra IcePower, Hypex og Purifi. Lyden fra AMP-F2 er svært musikalsk og behagelig, og tilbakemeldingene fra de første kundene har vært utrolige positive. Den minner mer om en tradisjonell Klasse B forsterker i lyden, mens den har alle fordelene til Klasse D.

Det var en hyggelig helg, og det var fullt av besøkende inne på rommet til enhver tid. Vi ønsker å takke alle gjester, og uten dere hadde det ikke blitt noen skikkelig messe 🙂

Eversolo streamer + amp

Vi spilte på DMP-A6 Master Edition streamer og Eversolo sin nye AMP-F2 effektforsterker.

Produktlinker:
DMP-A6 Master kr. 12.990,-
AMP-F2 Effektforsterker kr. 8.990,-

Bilder fra rommet vårt

Her kan du se bilder fra rommet vårt og et noen få bilder fra bransje middagen på lørdags kveld.

Vi takker Stereopluss, Stereofil og Mala Audio for en vellykket messe, og vi håper vi ses igjen i 2025 🙂

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy