softears-hovedbilde-1240-1

Hifisentralen introduserer Softears ørepropper, og disse passer perfekt sammen med Topping.

Hifisentralen har vært på søken etter gode hodetelefoner som passer bra sammen med Topping sine produkter, og vi har testet en rekke ulike merker, men det er ikke enkelt å finne veldig gode hodetelefoner i fornuftige prisklasser. Det som er gjengangeren er at enten bass, mellomtone eller diskant stikker seg litt for mye frem eller er litt for tilbakelent. Det vi ønsker er en “velbalansert hodetelefon” med en nokså jevn frekvensgang, og når en kommer over kr. 20-25k så er det flere telefoner som tilfredsstiller dette kravet, men da er vi i en prisklasse som for mange er langt over grensen for hva de er villig til å betale.

Så kom dagen hvor vi mottok en email fra Softears, og de hadde sett at Hifisentralen solgte Topping i Norge, og lurte på om vi ønsket å teste deres produkter. Vi hadde jo lest litt om Softears og sett navnet deres på diverse ranking-lister, så vi svarte ja til dette, og mottok dermed en sending med demoutgaver av deres modeller. Dette var en interessant opplevelse, og det tok ikke lang tid før vi sendte en email til Softears hvor vi delte vår begeistring. Disse øreproppene er en kjempematch med Topping, og en skulle nesten tro at de var laget for hverandre. Softears avslørte da at deres hovedutvikler er god venn med en av utviklerne hos Topping, og bilder fra uviklingslokalene til Softears avslørte et titalls Topping hodetelefon forsterkere, så om ikke annet så er ihvertfall merkene testet med hverandre.

Ørepropper vs hodetelefoner

Ørepropper er gjerne noe en forbinder med “lyd på farten”, mens øreklokker er mer normalt når en sitter hjemme i godstolen og lytter på godsamlingen sin. Undertegnede har lenge hatt store og dyre øreklokker som referanser, men Softears Cerberus har tatt over denne tronen, og disse brukes nå daglig til det aller meste. For enkelte vil det kanskje være uaktuelt å gå over til ørepropper, men Softears har en lydkvalitet som er særdeles vanedannende, og du må ha nokså dyre øreklokker for å konkurrere med disse bittesmå smykkene. Softears RSV kan fint konkurrere med store hodetelefoner til kr. 15-20.000, og da blir spørsmålet om det er bedre å kjøpe ørepropper til halv pris, som også er langt enklere å ta med seg på farten.

Propper / tupper

Softears kommer med ulike tupper / propper som gjør at du kan tilpasse dem til å sitte skikkelig i øregangen. Det er ingenting som er mer irriterende enn ørepropper som ikke sitter skikkelig, og dette er også alfa omega for å oppnå god lydkvalitet. Når riktige tupper er funnet, så vil du oppleve at Softears er særdeles enkle å sette inn i ørene, og de er også enkle å ta ut og legge fra seg på bordet. Når du ikke bruker dem, så legges de oppi etuiet sitt for lagring.

Kabler

De fleste som bruker ørepropper er kjent med å avtvinne kabler som har snurret seg sammen i alle retninger etter å ha ligget i lomma. Med Softears er dette et minimalt problem, og kablene som følger med er både tykke og solide, og det tar ikke mange sekundene å frigjøre kabelen for bruk hvis den er snurret sammen. Alt i alt så er Softears mye enklere å bruke enn mange rimelige varianter. Alle Softears kommer med 0.78mm 2-pins kontakter, og dette er en nokså mye brukt standard, slik at det er enkelt å bytte ut kablene hvis en føler behov for det. Kablene som medfølger er av god kvalitet, men det kan jo tenkes en trenger annen lengde osv.

Mer info

Vi har lagt ut 3 produktsider så langt, og vi skal følge opp med mer info om Softears i perioden som kommer.

Softears hjemmeside finner du her

Softears bildegalleri

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy