l30-1240-nyhet

Viktig informasjon til eiere av Topping L30 hodetelefonforsterker

Det var noen få brukere på verdensbasis som opplevde at operasjons-forsterkeren i L30 tok skade som følge av statisk ladning pga. fysisk berøring av enheten. For å unngå at flere skal oppleve dette så har Topping laget en ny revisjon av L30 som vil sikre at denne feilen ikke vil forekomme.

Alle kunder som har kjøpt L30 fra Hifisentralen har allerede fått beskjed pr. email, og vil i løpet av kort tid motta en ny L30 i Posten selv om ingen av våre kunder har rapport inn noen problemer.

Hifisentralen har har stanset salget av L30 inntil vi mottar den nye versjonen som ankommer lager i løpet av kort tid. Hvis det er noen der ute som har en L30 som er kjøpt i utlandet og som har serienummer som begynner på 2011.. eller lavere (f.eks. 2010…), så bør du vurdere å kontakte selger for å høre om de kan bytte modellen din. Det skal nevnes at det er særdeles liten sjanse for at denne feilen vil oppstå, men Hifisentralen ønsker å være «føre var» i tilfelle noe skulle skje. Alle nye modeller vil ha serienummer som starter på 2012..

Det vil alltid være en viss risiko for at det oppstår feil på elektroniske produkter fra enhver leverandør, og Topping har ovenfor Hifisentralen demonstrert en fantastisk service og stor velvilje for å løse denne situasjonen så raskt som overhodet mulig. Denne saken er også et godt eksempel på en av fordelene ved å ha en norsk forhandler, og ingen av våre kunder får noen kostnader i forbindelse med dette.

Når du ser at L30 er lagervare igjen – da kan du være helt trygg på det er versjoner som har serienummer som starter på 2012 eller høyere. Sak som nevnt ovenfor gjelder kun L30, og ingen av de andre produktene fra Topping.

Oppdatering 30 jan. 2021: Nye L30 har ankommet lager, og du kan lese nyheten her

Mvh
Hifisentralen

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy