e30-l30-nyhet1

Topping E30 og L30 nå på lager i flere farger

Topping E30 d/a konverter og L30 hodetelefonforsterker kan nå leveres i både blå eller rød farge. Inntil nå har de kun vært tilgjengelig i svart og sølv finish, og de nye fargene er nokså tøffe og setter litt mer særpreg på produktene.

Topping E30 er en rimelig d/a konverter som har USB, Coax og Optisk digital inngang, og den drives av en egen 5 volts inngang hvor du enten benytter en egen USB utgang eller en mobillader (f.eks. fra Apple). Les gjerne testen fra AudioScienceReview, og du vil se at denne lille krabaten er istand til å levere svært så god lydkvalitet. E30 har 1 sett med RCA utganger, og den har også volumstyring som gjør at den kan benyttes som en forforsterker. Fjernkontroll medfølger.

Topping L30 er en hodetelefonforsterker som har måledata helt oppe i toppklasse, og se selv på AudioScienceReview. Den har 1 sett med RCA innganger og en 6.35mm Jack plugg i fronten, og den kan drive det meste av hodetelefoner. Den benytter de samme NFCA modulene som sitter i toppmodellen A90, men L30 har ikke balansert drift, men de fleste har ikke stort behov for dette. Den kommer med ekstern strømforsyning.

E30 og L30 er nå lagervare i alle farger.

Bildegalleri av E30 og L30

Aktuelle produktsider og tilbehør til E30 og L30

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy