Topping D90LE d/a konverter

Kr. 5.990Kr. 8.990 (Inkl. Mva) (-33%)

Sølv finishSvart finish
Tøm
Varenr: N/A Kategorier: ,

Topping D90LE fullbalansert d/a konverter

Topping D90LE er identisk med Topping D90SE, men LE-versjonen kommer uten MQA-dekoding og har en litt lavere pris. Nå som Tidal går over til FLAC så vil nok MQA bli gradvis faset ut.

Topping D90LE benytter amerikanske SABRE ESS9038 Pro d/a konverter, og rent målemessig har Topping med D90-serien laget en konstruksjon som måler helt på toppen blant verdenseliten. Topping har også oppdatert firmware i 90-serien, og du kan nå i menyen velge om du ønsker “rør-lyd”, “transistor-lyd” eller om du vil sette lydsimulasjon til Av. Det er nokså interessant å høre D90LE i rør-modus, og forskjellen fra vanlig modus er nokså hørbar. Den bevarer den ekstreme detaljeringen, men alle kanter er mer “avrundet” og mellomtonen fremstår mer “organisk”.

SABRE ESS9038 Pro har 8 kanaler, og det er naturlig å parallellkoble disse kanalene slik at du får bedre måledata, men Topping har kommet med en ny og nokså smart idè, og det er å kjøre I/V konverteringen* separat for hver av de 8 kanalene, og deretter parallellkoble kanalene. Der hvor enkelte fabrikanter har valgt å kjøre 2 stk. ESS9038 Pro for bedre måledata, så har Topping klart å oppnå bedre ytelse ved og kun benytte 1 stk. ESS9038 Pro, og fordelen med dette er kortere signalvei og lavere kostnad samtidig som ytelsen er helt oppe i toppen av hva som er mulig i 2021.

Hvordan måler egentlig D90SE?

  • THD+N@A-veid: <0.00005% @1kHz
  • SNR@A-veid: 134dB @1kHz
  • Dynamisk område: 134dB @1kHz
  • Støy @A-veid: <1,1 uVrms
  • Kanalseparasjon: -139 dB @1kHz

Hva skal vi si? Dette er helt ekstreme måledata, og helt identisk med D90SE. Topping har virkelig strukket grensene, og tester rundt omkring på nett bekrefter at tallene er riktig. Her vil ikke lyden «farges» på noen måte, og du vil få en krystallklar, støyfri og helt nøyaktig lydgjengivelse. Hvis du hører på en virkelig god innspilling så får du nok stor glede av en d/a konverter som gjengir lyden uten «farging».

Du kan velge om du vil kjøre D90LE i 4V eller 5V modus i menyen:

  • 4V modus –> 2,1 Volt (RCA) og 4,2 Volt (XLR)
  • 5V modus –> 2,6 Volt (RCA) og 5,2 Volt (XLR)

5V modus vil øke ytelsen, men 4V modus er bedre egnet for tilpasning til flere typer produkter, og her må du prøve ut hva som passer best.

Hvilket formater støttes av D90LE?
Litt avhengig av inngang så kan du avspille opptil PCM 32 bit / 768 kHz, opptil DSD 512. Du bør da kunne avspille det meste du finner av musikkfiler, og hvorvidt du har lastet ned høyoppløselig musikk eller benytter en hvilken som helst streaming-tjeneste, så vil D90SE kunne avspille filene.

Tester av D90LE
Du kan finne 2 tester av Topping D90SE på AudioScienceReview, og disse gjelder versjonen som har MQA-dekoding, men LE og SE er identiske både lydmessig og målemessig. Som du kan se på bildet nedenfor så ligger Topping som nummer 1 på ASR sine liste som inneholder over 400 ulike d/a konvertere i alle mulige prisklasser.

Test 1: Hovedtest på AudioScienceReview finnner du her 

Test 2: Her finner du en test av D90se som er utført av en bruker på AudioScienceReview. (Denne testen inneholder også målinger)

Info og bilder

Spesifikasjoner

Bli den første til å skrive en omtale av “Topping D90LE d/a konverter”

Omtaler

Ingen omtaler er skrevet ennå, men du kan bli den første til å gi din vurdering :)

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Kr. 5.990Kr. 8.990 (Inkl. Mva) (-33%)

Legg i handlekurv
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy