Topping DX1 dac og hodetelefonforsterker

Kr. 1.290 (Inkl. Mva)

  • D/a konverter og hodetelefonforsterker
  • Drives kun av USB (strøm og signal)
  • Bruker AK4493S d/a konverter
  • 6.35mm og 3.5mm hodetelefonutganger
  • Les test fra PrimeAudio 🙂
Sølv finishSvart finish
Fjern
Varenr: N/A Kategorier: ,

Topping DX1 d/a konverter og hodetelefonforsterker

Topping DX1 er en d/a konverter med hodetelefonforsterker som kun drives av en USB-utgang for både signal og strøm. DX1 passer perfekt til kontorpulten, men kan også tas med på reise pga. sin kompakte størrelse. Det som skiller DX1 fra mengden er at den bruker AK4493S d/a konverter, og dette er en helt ny brikke fra AKM sin Velvet serie, og som du typisk vil finne i mer kostbare produkter.

DX1 er primært ment som en hodetelefonforsterker som vil gi deg en lydmessig oppgradering fra f.eks. din pc/mac/laptop, men den kan også brukes som ren d/a konverter. På baksiden finner du 1 sett med RCA utganger som f.eks. kan benyttes mot en integrert forsterker.

På forsiden finner du både 6.35mm og 3.5mm hodetelefonutganger, og DX1 er sterk nok til å drive en rekke ulike hodetelefoner.

Spesifikasjoner

Gjennomsnitt

5.00

01
( 1 Omtale )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Legg til omtale

1 Omtale av dette produktet

  1. 01

    av : rubenjohansen94 (Bekreftet eier)

    Liten og stilig forsterker som ser bra ut på pulten. Har nylig begynt å bli interessert i IEM og hodetelefoner så trengte en rimelig forsterker, denne er helt super for prisen og lyden er mer enn bra nok for en nybegynner som meg!

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Topping DX1 dac og hodetelefonforsterker

Kr. 1.290 (Inkl. Mva)

Legg i handlekurv
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy