Topping Pre90 forforsterker

Kr. 6.750Kr. 9.250 (Inkl. Mva)

 • Fullbalansert referanse forforsterker med fjernkontroll
 • Mulighet for lagring av nivå pr. inngang eller utgang
 • Uten Extender – 1 sett XLR og 1 sett RCA innganger
 • Med Extender – 4 sett XLR og 2 sett RCA innganger
 • Nyhet: Test av AudioScienceReview
Sølv finishSvart finish
Fjern
Varenr: hfs-pre90 Kategori:

Topping Pre 90 forforforsterker

Topping Pre90 er en ny referanse forforsterker som kan leveres med eller uten «Extender», og sistnevnte er en tilleggsboks som gir deg flere innganger – se bildet helt nederst på siden.

En av de tingene som er litt unikt med Pre90 er muligheten for å lagre nivå pr. inngang eller utgang. Dette er en funksjon som er nokså smart hvis en ønsker at tilkoblede kilder skal ha samme nivå når en bytter frem og tilbake. Dette er også en smart funksjon for de som ønsker å teste ulike kilder opp mot hverandre, men som ofte går i fella ved å spille på forskjellige volum hvorav «høyest volum stort sett vinner».

Pre90 har 10k Ohm inngangsimpedanse på RCA inngangene og 2k Ohm på de balanserte inngangene. Dette betyr at utgangsimpedansen på dine RCA kilder ikke bør overgå 1k Ohm, og utgangsimdepansen på dine XLR kilder ikke bør overgå 200 Ohm. Topping har valgt å bruke nokså lav inngangsimpedanse for å senke støygulvet, og de aller fleste moderne kilder byr ikke på noe som helst problem sammen med Pre90, men enkelte eldre produkter kan ha for høy utgangsimpedanse. Du må gjerne kontakte oss hvis du har spørsmål om dine kilder vil passe til Pre90, men du kan også finne utgangsimpedansen til ditt produkt ved å søke på nett eller lese manualen. Altså –> RCA kilder (d/a konverter, riaa trinn m.m.) bør ikke overgå 1000 ohm (1k Ohm) og XLR kilder bør ikke overgå 200 Ohm – utgangsimpedanse.

Du finner mye informasjon under «Info og bilder» fanen, men her er en kort oppsummering:

 • Forforsterker med fjernkontroll, og relè-basert volumkontroll med faste motstandere (high-end løsning)
 • 1 sett RCA og 1 sett XLR innganger på hovedenheten, og Ext90 ekspansjonsmodul kan kjøpes i tillegg, og du får da totalt 2 sett RCA og 4 sett XLR innganger.
 • 145dB dynamisk rekkevidde og -140dB kanalseparasjon.
 • Ekstremt lav støynivå som ligger under 0.3uVrms.
 • Lagring av nivå pr. inngang eller utgang (ikke normalt i denne prisklassen)
 • En forforsterker som er helt transparent, og som forsterker opp signalet til maks +16dB uten forvrengning eller hørbar støy

 

Test fra: AudioScienceReview 11. desember 2020

Konklusjon: «I don’t think it has an equal no matter how much money you spend. «

 

Nedenfor ser du bilde av de ulike inn- og utganger med og uten extender:

Til info: Når du vrir på volumkontrollen eller skifter inngang på Pre90, så vil du høre klikkelyder. Dette er helt normalt, og dette er relèer som skifter mellom ulike motstandere i volumkontrollen, eller som skifter inngang. Det å benytte relèer er en av de tingene som skiller Pre90 fra andre forforsterkere i denne prisklassen, og dette gir en langt mer presis volumkontroll fremfor vanlige potmetere.

Info og bilder

Spesifikasjoner

Gjennomsnitt

5.00

02
( 2 Omtaler )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Legg til omtale

2 Omtaler av dette produktet

 1. 02

  av : Lars Øystein Grønsberg (Bekreftet eier)

  Absolutt noe av det beste som finnes hvis du ikke skal farge lyden med forvrengning og støy.

 2. 02

  av : Terje Trovik (Bekreftet eier)

  Strålende i kompaniskap med D90SE. Mer finesse og pondus, på alle mulige måter, ved oppgradering fra Musical Fidelity M1-HPAP.

Main Menu

Kr. 6.750Kr. 9.250 (Inkl. Mva)

Kjøp nå
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy