Topping LA90 Discrete forsterker

Kr. 8.990 (Inkl. Mva)

 • Fullbalansert referanse forsterker
 • Klasse A/B (ikke klasse D)
 • 2 x 56 watt i 8 ohm, 2 x 100 watt i 4 ohm
 • 1 x 180 watt i mono 4 ohm
 • Les testen hos AudioScienceReview 🙂
Sølv finishSvart finish
Tøm

Topping LA90 Discrete forsterker

Toppings første versjon av LA90 målte bedre enn noen annen forsterker i verden, men den kom med enkelte begrensninger, og den kunne blant annet ikke drive høyttalere under 8 ohm som monoblokker. LA90 nådde likevel en ny milepæl, og Topping viste at en effektforsterker kan måle like bra som en god d/a konverter. Den gikk rett inn på førsteplass hos AudioScienceReview med helt ekstreme måledata, og disse målingene ble også bekreftet fra flere hold.

Nå har Topping kommet med en ny LA90, og den nye versjonen er både kraftigere og kan drive tyngre laster. Topping har byttet ut IC-kretser og Op-amper med et diskrèt kretsløp som bruker en rekke transistorer. Nye LA90 har dermed fått tilnavnet “Discrete”, og det nye kretsløpet gjør at Topping har klart å hente ut mer krefter, men også tilpasset lyden slik at den spiller mer “organisk” og “tilstedeværende”.  Hvis du bruker LA90D som monoblokker, så får du nå 1 x 180 watt helt ned til 4 ohm, og dette åpner en helt ny verden med tanke på valg av høyttalere. Hi-Fi folk liker å snakke om “svart bakgrunn”, og med LA90D så får du null støy, brum eller sus, og musikken kommer fra en bakgrunn så svart som en OLED TV 🙂

Du kan trykke på bildene nedenfor hvis du ønsker å se dem i “Fullversjon på hele skjermen”. Har du spørsmål angående LA90 Discrete så er det bare å ta kontakt med oss.

LA90 Discrete kan brukes som monoblokker

Passer sammen med:

Spesifikasjoner

Gjennomsnitt

5.00

02
( 2 Omtaler )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Legg til omtale

2 Omtaler av dette produktet

 1. 02

  av : nfjelstad1320 (Bekreftet eier)

  Jeg er kjempefornøyd med denne forsterkeren.
  Den brukes sammen med en Fiio K9 Pro ESS og en Topping HS01 isolator og det låter veldig bra.
  Utrolig at det er mulig å få en så rentspillende forsterker til denne prislappen.

 2. 02

  av : geir (Bekreftet eier)

  Helt enkelt en meget god forsterker. Jeg liker lyden fra en god klasse A/B amp. Gainsettng er et plus. Kan brukes som ren amp. Byggekvalitet er utmerket.

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Topping LA90 Discrete forsterker

Kr. 8.990 (Inkl. Mva)

Legg i handlekurv
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy