Topping XLR signalkabler

Kr. 690Kr. 990 (Inkl. Mva)

  • Neutrik XLR plugger med gullbelagte pinner
  • Sølvbelagt OFC kobber – 6N/OCC+6N/OCCS
  • Prisen gjelder for ett sett (høyre og venstre kanal)
  • Lengde fra 25cm opptil 150cm
Tøm
Varenr: hfs-xlr-002 Kategori:

Topping XLR signalkabler leveres i lengder fra 25cm og opptil 150cm.

Ettersom flere av Topping produktene har balansert drift, så er det mange som har etterspurt balanserte kabler, og nå er de her 🙂

Den nye kabelserien benytter sølvbelagt OFC kobber i lederne og Neutrik XLR plugger med gullbelagte pinner. Til tross for at kablene holder gjennomgående høy kvalitet, så er det ikke mye å si på prisen. Kablene blir også levert i en flott innpakning, og gir et solid inntrykk ved oppakking.

TCX1 kabelserie fungererer 100% optimalt med Topping produkter, men kan gjerne benyttes til andre balanserte produkter, og for oss er det en glede å kunne tilby disse kablene. Hvis du ikke tror at en kabel til under tusenlappen kan konkurrere, så har vi angrerett ved kjøp, og test gjerne selv 🙂

Bli den første til å skrive en omtale av “Topping XLR signalkabler”

Omtaler

Ingen omtaler er skrevet ennå, men du kan bli den første til å gi din vurdering :)

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Topping XLR signalkabler

Kr. 690Kr. 990 (Inkl. Mva)

Legg i handlekurv
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy