Vibrapod dempeføtter

Kr. 399 (Inkl. Mva)

  • Pakke med 4 stk. dempeføtter
  • 5 ulike vektklasser (Les i beskrivelse nedenfor)
  • Isolererer alle typer produkter fra vibrasjon
  • Kan benyttes sammen med Vibracones for ytterligere demping
Fjern
Varenr: hfs-vibra4 Kategori: Stikkord: ,

Vibrapod fjerner uønsket vibrasjon

Vibrapod dempeføtter er et patentert produkt som sørger for maksimal vibrasjonsdemping av dine hi-fi komponenter.

PS: Vibrapod er ikke spesielt godt egnet på små Topping produkter pga. størrelsen, og Vibrapod passer best for «normale» størrelser og vekt fra 1 kg til 52 kg.

Vibrapod har fått utallige gode tester og er bl.a. et sterkt anbefalt produkt fra anerkjente magasiner som Stereophile, The Absolute Sound, SoundStage og mange flere. Norske Fidelity ga også Vibrapod full score, og dette er et underlag som virkelig fungerer. Vibrapod kommer i 5 forskjellige modeller og i tabellen under finner du vektgrense for hver modell, samt den optimale vekten pr. vibrapod.

Type
kg pr fot
kg pr 4-pack
Modell 1:
0.5 – 1,4 kg
0 – 5.6 kg
Modell 2:
1.5 – 3.6 kg
5.7 – 14.5 kg
Modell 3:
3.7 – 5.7 kg
14.6 – 23 kg
Modell 4:
5.8 – 8.1 kg
23.1 – 32.4 kg
Modell 5:
8.2 – 13 kg
32.5 – 52 kg
Vibracone
Opptil 13kg pr. cone

 

Det er mulig å kombinere forskjellige føtter for å oppnå riktig fordeling av pods – f.eks hvis produktet ditt veier mer på en av sidene enn den motsatte side. Er du i tvil så send oss en epost og vi svarer samme dag.

Innstallasjon og bruksmåter

Vibrapod kan installeres på ulike måter. Nedenfor ser du et bilde av Vibrapod plassert under og mellom to Topping produkter. Dette hindrer vibrasjon fra eksterne omgivelser, vibrasjon mellom selve produktene og det skaper også mer luft for bedre kjøling. Vibrapod modell 1 passer fint under Topping DX7 Pro, D70s, D90 og A90, men for mindre Topping produkter blir Vibrapod for store. Det kan sikkert fremstå på sidene her som at vi anbefaler Vibrapod sammen med Toppping, men Vibrapod er nok best egnet på full-size produkter med større bredde og vekt.

Det som er forskjellen på de ulike modellene er tykkelsen på selve ringen øverst på Vibrapoden. Det er viktig at denne ringen har et jevnt press for optimal effekt, og det er viktig at du velger riktig modell med tanke på vekten til ditt produkt. Du kan gjerne plassere Vibrapod føtter under dine eksisterende føtter, men det er viktig at føttene er brede nok slik at hele ringen har et jevnt trykk. Ringen på Vibrapod er 4cm bred.

Du har også mulighet til å lage en «Sandwich-løsning» hvor du benytter en plate mellom ditt eksisterende produkt, og deretter Vibrapod under denne platen, slik som bildet nedenfor:

Du kan også kombinere Vibrapod med Vibracones, og deretter montere de rett mot chassis slik som nedenfor. Dette er den optimale løsningen.

Vibrapod har også en svært god effekt under høyttalere, og du vil da hindre at bassen sprer seg ned i gulvet, og dette gir en strammere og mer korrekt lydgjengivelse. En skrur da ut original spikes på høyttaleren, og det etterlater 3 eller 4 hull som danner en konkav som passer perfekt som mottager for Vibracones tuppen. De fleste har flytende parkett på gulvet, og hvis du kjenner trykket fra bassen i føttene, så er dette noe som nesten vil forsvinne ved bruk av Vibrapods+cones, og anbefales for veldige mange oppsett.

Har du spørsmål om Vibrapod så kan vi hjelpe deg, og ikke nøl med å ta kontakt med oss.

En introduksjon til Vibrapod dempeføtter

Effekten av Vibrapod under platespiller

Tester

Utmerkelser:

Vibrapod har vært på markedet i 20 år, og dette er et tidløst produkt som fungerer like bra i dag som det vil gjøre om 20 år fra i dag. Det finnes ikke mange dempeføtter som har fått så mange positive tester, og det har vært skrevet godt over hundre ulike tester i diverse magasin.

Det som gjør Vibrapod så aktuelle er den lave prisen og det faktum at de gjør jobben de er ment å gjøre. Effekten kan variere fra produkt til produkt, men vi anbefaler som regel å bruke dem under alle komponenter.

         

Mark Pecotic, Audio Puls

Editor’s Award
«Everyone who knows me knows how stingy I am when I am awarded the title of Editor’s Awardsome product. I give this title to products that exceed the 5+ rating or the BestBuy rating. These are products that fall into timeless and absolute class, these are products that stand out so much from the competition in their price range, these are products that are so superior and superior.»

Bli den første til å skrive en omtale av “Vibrapod dempeføtter”

Omtaler

Ingen omtaler er skrevet ennå, men du kan bli den første til å gi din vurdering :)

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Vibrapod dempeføtter

Kr. 399 (Inkl. Mva)

Legg i handlekurv
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy