Vibrapod pakketilbud

Kr. 799 (Inkl. Mva)

  • Pakke med 4 stk, Vibrapod + 4 stk. Vibracones
  • Husk og velg riktig Vibrapod modell (forskjellig vektklasser)
  • Vibrapod + Vibracone bygger 4,5cm i høyden
  • Du sparer kr. 150 på å kjøpe pakketilbud 🙂
Fjern
Varenr: hfs-vibra-pakke Kategori: Stikkord: ,

Vibrapod Pakketilbud inkluderer 4 stk. Vibrapods + 4 stk. Vibracones

Ved å kombinere Pods+Cones så oppnår du bedre demping, og i enkelte sammenhenger kan det også være veldig praktisk å få en høyere fot under produktet. Vibrapods bygger 1,5cm i høyden, men når du setter en Vibracone på toppen av pod’en så får du en høyde på 4,5cm. Dette gjør at du kan plassere tuppen mot selve kabinettet istedenfor å plassere Vibrapod under produktets eksisterende føtter.

Bruk under høyttalere

Vibrapod+Vibracone er også veldig effektivt under høyttalere, og montering skjer som regel ved at en fjerner eksisterende spikes som etterlater seg et tomt hull og en konkav. Du plasserer Vibrapod på gulvet, deretter Vibracone oppå pod’en og tuppen av Vibracone går mot det tomme hullet etterlatt av spikes. Fordelen ved bruk under høyttalere er at du stopper bassoverføringen som går ned i gulvet. Hvis du f.eks. har flytende parkett så har du sikkert opplevd å føle bassen i føttene dine, og etter du har satt Vibrapod+Cones under høyttaleren så forsvinner mesteparten av dette problemet, og lyden blir strammere og mer presis.

Bruk under normal komponenter

De fleste produkter har føtter som kan demonteres, men ofte så er det ikke så enkelt å ta bort eksisterende føtter, og når du bruker Vibrapod+Cones, så plasserer du tuppen på konen mot selve produkt-kabinettet for å omgå de eksisterende føttene. Det er kritisk at ringen øverst på Vibrapod har full kontakt med produktet den skal dempe, og i kombinasjon med Cones så får Vibrapod optimal kontakt. I tillegg er de fleste orig. føtter 2-3cm høye, og Vibrapod alene er kun 1,5cm høy, men i kombinasjon med Cones øker denne høyden til 4,5cm og kan dermed plasseres mot kabinettet utenfor de originale føttene.

Hvis de originale føttene har kontaktflate som er bredere enn 4cm, så kan du sette Vibrapod direkte mot dine eksisterende produktføtter, og det som er viktig er at det blir et jevnt trykk på hele ringen til Vibrapod’en.

Hver vibrapod modell har ulik tykkelse på ringen slik at du må velge modell utifra tabellen nedenfor. Veier f.eks. produktet ditt f.eks. 3 kg så velger du Modell 1. Veier ditt produkt f.eks. 9 kg så velger du modell 2 osv.

Oversikt over modellene

Type
kg pr fot
kg pr 4-pack
Modell 1:
0.5 – 1,4 kg
0 – 5.6 kg
Modell 2:
1.5 – 3.6 kg
5.7 – 14.5 kg
Modell 3:
3.7 – 5.7 kg
14.6 – 23 kg
Modell 4:
5.8 – 8.1 kg
23.1 – 32.4 kg
Modell 5:
8.2 – 13 kg
32.5 – 52 kg
Vibracone
Opptil 13kg pr. cone

 

Har du spørsmål angående ditt oppsett, så ta kontakt med oss, og skriv gjerne litt info om dine komponenter. Vi setter opp et konkret forslag til deg.

Bli den første til å skrive en omtale av “Vibrapod pakketilbud”

Omtaler

Ingen omtaler er skrevet ennå, men du kan bli den første til å gi din vurdering :)

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Vibrapod pakketilbud

Kr. 799 (Inkl. Mva)

Legg i handlekurv
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy