topping-julegave41

Vi holder åpent i romjula!

Julaften er over, men Hifisentralen nettbutikk holder åpent i romjula, og vi er å treffe på både email og telefon hver dag. Vi sender også ut varer man-ons før nyttårsaften. Topping kommer forøvrig med ny revidert prisliste i begynnelsen av januar, men det er fortsatt ikke for sent å kjøpe til dagens priser. Toppmodellen D90 går ut av sortimentet pga. mangel på AKM 4499 d/a konvertere, men vi har fortsatt noen få på lager.

Det er mange som bruker hodetelefoner i hverdagen, og Topping har flere hodetelefonforsterkere som både gir utrolig god lydkvalitet, og som kan brukes mot både mobiltelefon, pc, mac eller annen kilde. Nedenfor ser du noen tips til ulike hodetelefonforsterkere:

Det er mange som har hi-fi anlegg som kan ha behov for en bedre d/a konverter, eller som kan ha glede av å bruke mobiltelefonen som kilde mot eksisterende stereoanlegg. Det er veldig enkelt å koble mobiltelefonen mot Topping produkter som har Bluetooth, og alt en trenger å gjøre er å skru på Bluetooth inngangen på det aktuelle Topping produkt, og deretter aktivere Bluetooth på telefonen. Den vil finne Topping produktet med en gang, og alt du avspiller på telefonen vil overføres til stereoanlegget med suveren kvalitet.

Du har også muligheten til å kontakte oss for å spørre om råd og hjelp angående valg av riktig produkt.

Vi sender ut lagervarer samme dag som de blir bestilt, og du får sporingsnummer som gjør at du kan følge pakken.

Hifisentralen ønsker deg forøvrig en riktig god jul 🙂

Main Menu

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy