topping-rca-xlr-cables

Topping lanserer ny kabelserie med både RCA og XLR plugger

Topping har nettopp lansert en ny serie med kabler som kommer med både RCA (ubalansert) og XLR (balansert) plugger. Sistnevnte har vært svært etterlengtet fra kunder som har produkter med balanserte inn- og utganger.

Kablene benytter sølvbelagte kobber-ledere (6N/OCC+6N/OCCS), og kommer med gullbelagte RCA plugger. XLR-varianten benytter Neutrik plugger med gullbelagte pinner.

Det som er oppsiktsvekkende med den nye kabelserien er prisene, og her hadde vi ikke blitt det minste overrasket om utsalgsprisen hadde ligget på kr. 3000-5000 pr. sett. Det er helt normalt at hi-fi produkter har 10x prisen fra fabrikkskostnad –> utsalgspris, og de fleste skjønner nok fort at Topping ikke opererer med slike marginer. Som eksempel så koster Neutrik XLR plugger ca kr. 40 pr stk. (kr. 160 for 4 stk) ved kjøp av 100 stk., og deretter kommer kostnaden av selve kablene og jobben med å sette de sammen. Her har Topping virkelig presset marginene. Det er sikkert enkelte som vil tenke at disse kablene ikke kan være gode nok pga. den lave prisen, men her ser vi kun fordelen av salg i større volum, og hatten av til Topping for denne nyheten.

Topping har valgt å legge seg på følgende priser pr. sett (2 kabler):

10 cm lengde kr. 590,- (kun RCA)
25cm lengde kr. 690,- (RCA og XLR)
75cm lengde kr. 850,- (RCA og XLR)
125cm lengde kr. 990,- (RCA og XLR)

Alle prisene er inkludert norsk mva.

Hvis du lurer på hvorfor det tilbys lengder helt ned til 10cm og 25cm, så er de ment for kobling av to stk. Topping produkter som er plassert oppå hverandre.

Du kan se produktsidene for kablene her

Bilder av Topping RCA og XLR kabler

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy