topping-a30pro-d30pro-1240

Nyhet: Topping D30 Pro d/a konverter og A30 Pro hodetelefonforsterker

Topping A30 Pro og D30 Pro lanseres i mars, og tester har så langt vist at Topping klarer å legge ennå større press på pris vs. ytelse.

D30 Pro d/a konverter
Topping D30 Pro er en fullbalansert d/a konverter og kommer i en mellomklasse-størrelse sammenlignet med andre Topping produkter. Her benyttes det Cirrus Logic d/a konvertere, og Topping har som vanlig oppnådd helt suverene måleresultater. AudioScienceReview var de første som mottok et sett for testing, og i videoen nedenfor får du en fin presentasjon:

Trykk her for den skriftlige testen inkludert målinger av D30 Pro

 

A30 Pro hodetelefonforsterker – Above and Beyond…
A30 Pro er en mindre versjon enn A90, og den eneste forskjellen er noe mindre krefter, men den kan levere 16 volt ved 300ohm, og AudioScienceReview har bekreftet at den er i stand til å drive det meste av hodetelefoner. A30 Pro er også en forforsterker, og den har både ubalanserte og balanserte inn- og utganger.

Videoen nedenfor tar for seg det meste av informasjon.

D30 pro d/a konverter

A30 pro hodetelefonforsterker

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy