Topping RCA series 2 signalkabler

Kr. 590Kr. 990 (Inkl. Mva)

  • Gullbelagte kobber RCA plugger
  • Sølvbelagt OFC kobber – 6N/OCC+6N/OCCS
  • Prisen gjelder for ett sett (høyre og venstre kanal)
  • Lengde fra 10cm opptil 125cm
Fjern
Varenr: hfs-rca-02 Kategori:

Topping TCR2 RCA signalkabler leveres i lengder fra 10cm og opptil 125cm.

Den nye kabelserien benytter sølvbelagt OFC kobber i lederne, og gullbelagte kobber RCA plugger. Topping er veldig opptatt av målinger, og den nye kabelserien gir marginalt bedre verdier med tanke på kapasitanse og induktanse. I tillegg er det flere lengder å velge mellom, og de korteste lengdene er ment for Topping produkter som står oppå hverandre.

Topping har tatt verden med storm ved å lage rimelige produkter som måler hinnsides bra, og selv om kabler i korte lengder gir minimal mostand for signalet, så ønsker Topping med deres nye serie å vise at det er fullt mulig å lage referansekabler til en pris som alle har råd til. En god kabel trenger ikke å koste all verden, og de fleste kabeldiskusjoner på nett oppstår som oftest basert på priser som ikke står i stil til hva du får igjen av lydforbedring. Mange er enige i at forskjellige kabelkonstruksjoner kan ha forskjellig ytelse, men det betyr ikke at kabler som har 100x prisen gir noen garanti for bedre lyd, og det å konstruere gode kabler til audio-bruk er ikke «Rocket Science».

Topping ønsker at signalet skal farge så lite som overhodet mulig, og TCR2 er så gjennomsiktig i lyden som en kabel tillater.

TCR2 kabelserie fungererer 100% optimalt med Topping produkter, men kan gjerne benyttes til alle typer audio produkter.

Bli den første til å skrive en omtale av “Topping RCA series 2 signalkabler”

Omtaler

Ingen omtaler er skrevet ennå, men du kan bli den første til å gi din vurdering :)

Main Menu

Topping RCA series 2 signalkabler

Kr. 590Kr. 990 (Inkl. Mva)

Kjøp nå
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy