Topping NX4 DSD hodetelefonforsterker m/dac

Kr. 1.690Kr. 1.890 (Inkl. Mva) (-11%)

Sølv finishSvart finish
Fjern
Varenr: hfs-nx4-dsd Kategori:

Topping NX4 DSD hodetelefonforsterker med innebygget d/a konverter

NX4 er ment og brukes sammen med din mobiletelefon, nettbrett, PC eller Mac. Den er liten og kompakt, men her får du et produkt som vil gi deg en betydelig oppgradering fra å benytte mobiltelefonen direkte mot dine hodetelefoner. Både Iphone og Android telefoner har nokså brukbar lyd, men NX4 benytter Sabre ESS 9038Q2m dac’er som vil gir langt bedre oppløsning, lydbildet får mer fylde og ønsker du mer «trøkk» har NX4 en bass-boost funksjon. NX4 leverer en lyd som nokså utrolig både med tanke på størrelsen og prisen. Så fort du hører hva NX4 gjør med lyden så vil du få deg en ny venn 🙂

NX4 har innebygget batteri og krever mindre enn 4 timers opplading, og kan spille i 7,5 timer med den innebyggede d/a konverteren, og opptil 28 timer som ren forsterker. Den har to mikro-USB innganger på baksiden, og den ene er USB lyd-inngang og den andre er til lading som kan gjøres fra en USB utgang (0.5A) eller fra en mobillader (1,5A).

På fronten har du 3.5mm hodetelefonutgang, en linje inn-og utgang, en gain-bryter, en bass-boost knapp og et volumhjul som ved første vridning skrur enheten av/på.

Hvis du bruker en Iphone så trenger du en Lightning til USB Kamera adapter, og vi har denne tilgjengelig som ekstrautstyr. Hvis du bruker en Android telefon så medfølger det kabel som passer.

NX4 fordeler:

 1. Lenger batteritid for mobiltelefonen ettersom NX4 står for d/a konvertering og forsterkning.
 2. Gir mye bedre lyd enn mobiltelefonens innebyggede dac/forsterker
 3. Kan drive både store hodetelefoner og ørepropper uten problem
 4. Liten og enkel å ha med seg på farten
 5. Kan gjerne brukes på kontorpulten med USB signal fra pc/mac

Les testen fra AudioScienceReview som bekrefter at NX4 virkelig leverer en fantastisk ytelse.

 

Ved bruk mot Iphone krever NX4 krever en Lightning til USB adapter:

Info og bilder

Spesifikasjoner

Gjennomsnitt

5.00

02
( 2 Omtaler )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Legg til omtale

2 Omtaler av dette produktet

 1. 02

  av : Morten Glusten

  Jeg bruker Focal øreklokker, og NX4 ga et stort løft, og spesielt i bassen. Blir litt ekstra å ha med på Toget, men absolutt verdt pengene.

 2. 02

  av : oskarlbjork (Bekreftet eier)

  Funker utmerket med Beyerdynamic DT 990 Pro

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Topping NX4 DSD hodetelefonforsterker m/dac

Kr. 1.690Kr. 1.890 (Inkl. Mva) (-11%)

Legg i handlekurv
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy