Topping L30 hodetelefonforsterker

Kr. 1.490 (Inkl. Mva)

Tomt på lager

  • Hodetelefonforsterker + forforsterker
  • Bryter for 3 ulike nivåjusteringer
  • Knapp for hodetelefon eller forforsterker funksjon
  • Testet av AudioScienceReview – tommel opp 🙂
Blå finishRød finishSølv finishSvart finish
Fjern
Varenr: hfs-L30 Kategorier: , Stikkord: ,

Oppdatering 14. jan 2021: Det var noen få brukere på verdensbasis som opplevde at operasjons-forsterkeren i L30 tok skade som følge av statisk ladning pga. fysisk berøring av enheten. For å unngå at flere skal oppleve dette så har Topping laget en ny revisjon av L30 som vil sikre at denne feilen ikke vil forekomme, og alle kunder hos Hifisentralen som har kjøpt L30 har fått beskjed, og vil motta en ny L30 selv om ingen av våre kunder har opplevd noen problemer.

Hifisentralen har har stanset salget av L30 inntil vi mottar den nye versjonen som ankommer lager i løpet av kort tid. Hvis det er noen der ute som har en L30 som er kjøpt i utlandet og som har serienummer som begynner på 2011.. eller lavere (f.eks. 2010…), så bør du vurdere å kontakte selger for å høre om de kan bytte modellen din. Det skal nevnes at det er særdeles liten sjanse for at denne feilen vil oppstå, men Topping ønsker å være «føre var» i tilfelle noe skulle skje. Alle nye modeller vil ha serienummer som starter på 2012..

Det vil alltid være en viss risiko for at det oppstår feil på elektroniske produkter fra tid til annen, og Topping har ovenfor Hifisentralen demonstrert en fantastisk rask service og stor velvilje for å løse denne situasjonen så raskt som overhodet mulig. Denne saken er et godt eksempel på en av fordelene ved å ha en norsk forhandler, og ingen av våre kunder får noen kostnader i forbindelse med dette.

Når du ser at L30 er lagervare igjen – da kan du være helt trygg på det er versjoner som har serienummer som starter på 2012 eller høyere. Feilen som nevnt ovenfor gjelder kun L30, og ingen av de andre produktene fra Topping.

Topping L30 hodetelefonforsterker

Topping L30 er en kompakt hodetelefonforsterker som kan drive alle typer hodetelefoner.

L30 har ett sett med RCA linjeinnganger på baksiden som  brukes til å tilkoble din d/a konverter, streamer eller f.eks. en platespiller (m/riaa). På fronten sitter det en 6.35mm jack utgang, og det medfølger en overgang som gjør at du kan koble til 3.5mm plugg som er mer vanlig blant f.eks. ørepropper.

På baksiden er det også ett sett med RCA utganger, og disse benyttes for å koble til en effektforsterker eller aktive høyttalere, og L30 kan da brukes som ren forforsterker. Det er en bryter på fronten hvor du kan velge mellom HPA (hodetelefonutgang) eller PRE (forforsterker).

Hvorfor velge L30?

Svaret er veldig enkelt da du neppe finner noen konkurrent som kan gi samme ytelse til samme pris. Topping har klart å lage et produkt som gir fenomenal ytelse til en latterlig lav pris, og lyden er krystallklar og oppløst takket være bruk av noen av de beste komponenter tilgjengelig.

Nedenfor ser du SINAD måling utført av AudioScienceReview, og et produkt i denne prisklassen burde typisk ligge på bunn av denne listen.

Du finner testen hos AudioScienceReview her

Topping L30 har skapt mye diskusjon på internett, og ved å søke på Google vil du finne en rekke sider som tar for seg alle aspekter ved L30. Uansett hva vi skriver, så vil det neppe være spesielt objektivt, men du vil nok finne ut at Topping har vist at det i år 2020 er fullt mulig å produsere ekstremt god lyd til en pris som var helt uhørt bare for noen få år tilbake.

Nedenfor finner du en av mange tester som er lagt ut på Youtube:

L30 trenger en kilde

Topping L30 kan kobles til enhver kilde, men trenger du en god d/a konverter så kan Topping E30 d/a konverter være en naturlig partner. Disse har samme kabinett og design, og passer perfekt sammen lydmessig.

Kombinasjonen med L30 og E30 kobles enkelt til PC, drivverk, Mac, Ipad, mobil etc. via en av de digitale inngangene, og du har dermed en kombo som kan avspille alle formater. En perfekt løsning for deg som bruker pc/mac og lytter via dine hodetelefoner. Lydmessig vil du oppleve langt bedre lyd enn hva de fleste lydkort er i stand til å levere.

Produkter som passer sammen med L30:

Info og bilder

Spesifikasjoner

Gjennomsnitt

5.00

(1)
( 1 Omtale )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Legg til omtale

1 Omtale av dette produktet

  1. (1)

    av : Geir Haraldsen (Bekreftet eier)

    Jeg trengte en hodetelefonforsterker til kontoret, men denne spiller langt bedre enn jeg forventet. Nå står den hjemme i hovedanlegget, og den har erstattet min Pro-ject forsterker. Litt knotete med ekstern strømforsyning, men lydmessig er den knallgod.

Hovedmeny

Topping L30 hodetelefonforsterker

Kr. 1.490 (Inkl. Mva)

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy