Topping L30 hodetelefonforsterker

Kr. 1.290Kr. 1.490 (Inkl. Mva) (-13%)

 • Hodetelefonforsterker + forforsterker
 • Bryter for 3 ulike nivåjusteringer
 • Knapp for hodetelefon eller forforsterker funksjon
 • Passer perfekt sammen med E30 d/a konverter
 • Testet av AudioScienceReview – tommel opp 🙂
Blå finishSølv finishSvart finish
Tøm
Varenr: hfs-L30 Kategorier: , Stikkord: ,

Topping L30 hodetelefonforsterker

Topping L30 er en kompakt hodetelefonforsterker som kan drive alle typer hodetelefoner.

L30 har ett sett med RCA linjeinnganger på baksiden som  brukes til å tilkoble din d/a konverter, streamer eller f.eks. en platespiller (m/riaa). På fronten sitter det en 6.35mm jack utgang, og det medfølger en overgang som gjør at du kan koble til 3.5mm plugg som er mer vanlig blant f.eks. ørepropper.

På baksiden er det også ett sett med RCA utganger, og disse benyttes for å koble til en effektforsterker eller aktive høyttalere, og L30 kan da brukes som ren forforsterker. Det er en bryter på fronten hvor du kan velge mellom HPA (hodetelefonutgang) eller PRE (forforsterker).

Hvorfor velge L30?

Svaret er veldig enkelt da du neppe finner noen konkurrent som kan gi samme ytelse til samme pris. Topping har klart å lage et produkt som gir fenomenal ytelse til en latterlig lav pris, og lyden er krystallklar og oppløst takket være bruk av noen av de beste komponenter tilgjengelig.

Nedenfor ser du SINAD måling utført av AudioScienceReview, og et produkt i denne prisklassen burde typisk ligge på bunn av denne listen.

Du finner testen hos AudioScienceReview her

Topping L30 har skapt mye diskusjon på internett, og ved å søke på Google vil du finne en rekke sider som tar for seg alle aspekter ved L30. Uansett hva vi skriver, så vil det neppe være spesielt objektivt, men du vil nok finne ut at Topping har vist at det i år 2020 er fullt mulig å produsere ekstremt god lyd til en pris som var helt uhørt bare for noen få år tilbake.

Nedenfor finner du en av mange tester som er lagt ut på Youtube:

L30 trenger en kilde

Topping L30 kan kobles til enhver kilde, men trenger du en god d/a konverter så kan Topping E30 d/a konverter være en naturlig partner. Disse har samme kabinett og design, og passer perfekt sammen lydmessig.

Kombinasjonen med L30 og E30 kobles enkelt til PC, drivverk, Mac, Ipad, mobil etc. via en av de digitale inngangene, og du har dermed en kombo som kan avspille alle formater. En perfekt løsning for deg som bruker pc/mac og lytter via dine hodetelefoner. Lydmessig vil du oppleve langt bedre lyd enn hva de fleste lydkort er i stand til å levere.

Produkter som passer sammen med L30:

Info og bilder

Spesifikasjoner

Gjennomsnitt

5.00

02
( 2 Omtaler )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Legg til omtale

2 Omtaler av dette produktet

 1. 02

  av : Geir Haraldsen (Bekreftet eier)

  Jeg trengte en hodetelefonforsterker til kontoret, men denne spiller langt bedre enn jeg forventet. Nå står den hjemme i hovedanlegget, og den har erstattet min Pro-ject forsterker. Litt knotete med ekstern strømforsyning, men lydmessig er den knallgod.

 2. 02

  av : Helge Johansen (Bekreftet eier)

  Til prisen fantastisk bra. Bruker de (har to stykker) på Sennheiser HD600, HiFiMan HE400iv2020 og AKG K701. Driver disse uten noen som helst problem. Har kun positivt å si om L30

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Topping L30 hodetelefonforsterker

Kr. 1.290Kr. 1.490 (Inkl. Mva) (-13%)

Legg i handlekurv
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy