Topping RCA series 2 signalkabler

Kr. 590Kr. 990 (Inkl. Mva)

  • Gullbelagte kobber RCA plugger
  • Sølvbelagt OFC kobber – 6N/OCC+6N/OCCS
  • Prisen gjelder for ett sett (høyre og venstre kanal)
  • Lengde fra 10cm opptil 125cm
Fjern
Varenr: hfs-rca-02 Kategori:

Topping TCR2 RCA signalkabler leveres i lengder fra 10cm og opptil 125cm.

Den nye kabelserien benytter sølvbelagt OFC kobber i lederne, og gullbelagte kobber RCA plugger. Topping er veldig opptatt av målinger, og den nye kabelserien gir marginalt bedre verdier med tanke på kapasitanse og induktanse. I tillegg er det flere lengder å velge mellom, og de korteste lengdene er ment for Topping produkter som står oppå hverandre.

Topping har tatt verden med storm ved å lage rimelige produkter som måler hinnsides bra, og selv om kabler i korte lengder gir minimal mostand for signalet, så ønsker Topping med deres nye serie å vise at det er fullt mulig å lage referansekabler til en pris som alle har råd til. En god kabel trenger ikke å koste all verden, og de fleste kabeldiskusjoner på nett oppstår som oftest basert på priser som ikke står i stil til hva du får igjen av lydforbedring. Mange er enige i at forskjellige kabelkonstruksjoner kan ha forskjellig ytelse, men det betyr ikke at kabler som har 100x prisen gir noen garanti for bedre lyd, og det å konstruere gode kabler til audio-bruk er ikke «Rocket Science».

Topping ønsker at signalet skal farge så lite som overhodet mulig, og TCR2 er så gjennomsiktig i lyden som en kabel tillater.

TCR2 kabelserie fungererer 100% optimalt med Topping produkter, men kan gjerne benyttes til alle typer audio produkter.

Bli den første til å skrive en omtale av “Topping RCA series 2 signalkabler”

Omtaler

Ingen omtaler er skrevet ennå, men du kan bli den første til å gi din vurdering :)

Reserver mitt eksemplar i dag Her kan du reservere ditt eksemplar uten og måtte legge inn en ordre. Vi vil ta kontakt med deg når produktet nærmer seg levering. Ingen betaling kreves nå.

Main Menu

Topping RCA series 2 signalkabler

Kr. 590Kr. 990 (Inkl. Mva)

Legg i handlekurv
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse, og du må godta for at siden skal fungere optimalt. Hvis du ønsker kan du lese mer om dette ved å trykke her.
Godta
Privacy Policy